Raadpleging enkel op afspraak.

 

Uren van de raadpleging:

Campus Deurne

Dinsdag: 08h00 – 11h30

 

Campus Kielsevest

Maandag: 13h30-16h30
Vrijdag: 08h00 – 11h30 (even weken)

 

Campus Orthoca Noord

Woensdag: 08h00-11h30
Vrijdag: 13h30 – 16h30 (even weken)

 

Operatieplanning

Om een afspraak voor een heelkundige ingreep in te plannen kan u contact opnemen via orthoca.knie@azmonica.be. Gelieve steeds uw naam, geboortedatum en GSM-nummer duidelijk te vermelden. U zal nadien door onze dienst worden gecontacteerd.

Dr. Ian Peeters studeerde eerst kinesitherapie aan de Universiteit Gent (UGENT). Nadien studeerde hij geneeskunde aan de Universiteit Gent (UGENT) terwijl hij part-time als kinesist actief was. Hij studeerde af in de geneeskunde met grootste onderscheiding in 2013. Zijn assistentschap in de orthopedie voldeed hij in onder andere Jan Palfijn Gent, GZA Antwerpen, en in het UZ Gent (Prof. J. Victor). Hij bekwaamde zich verder in de kniechirurgie onder Prof. J. Bellemans, Prof. P. Verdonk en Dr. K.C. Lagae. Daarnaast behaalde hij zijn PhD-doctoraat in 2022 met als titel: ‘The Acromioclavicular Joint: Kinematic analysis, Injuries and Repair techniques.’
Dr. Peeters is gespecialiseerd in de orthopedische chirurgie van het kniegewricht met een focus op zowel prothese-chirurgie alsook arthroscopische chirurgie zoals het herstel van kruisbanden, meniscus en kraakbeen.
Hij is ook lid van de Belgian Knee Society en lid van verschillende wetenschappelijke internationale verenigingen (BVOT, ESSKA, ISAKOS).
Hij vervoegt het team van Dr. K.C. Lagae en Prof. Peter Verdonk binnen het ANTWERP ORTHOPAEDIC CENTER in de Monica Ziekenhuizen. Het doel is hierbij om verder in te zetten op een gepersonaliseerde aanpak van de patiënt.

Afspraak maken

U kan zelf een afspraak maken bij dr. I. Peeters in onze digitale agenda via de onderstaande knop.

Dr. IAN PEETERS
KNIEPATHOLOGIE EN SPORTLETSELS
orthoca.knie@azmonica.be