Orthopedisch Centrum Antwerpen

Wij zijn een groep van 18 orthopedische chirurgen. Samen met meer dan 40 rechtstreekse medewerkers zijn we werkzaam op drie locaties in het Antwerpse.

Ons doel: Met de steun van AZ Monica ziekenhuis de meest hoogstaande orthopedische zorgen aanbieden voor iedereen.

De verdere bekwaming van assistenten in opleiding of orthopedische chirurgen die extra ervaring willen opbouwen zijn een aangenaam onderdeel van ons takenpakket.

De eerste stap na een geslaagde revalidatie

We beschikken op de verschillende locaties over de meest geavanceerde apparaten binnen ons ziekenhuis.

Iedere chirurg is gesubspecialiseerd in de aandoeningen van een specifiek gewricht waardoor zelfs bij uitzonderlijke en complexe ziektebeelden efficiënt een juiste diagnose kan gesteld worden.

Ontvang de beste zorg

Oefening baart nu eenmaal kunst en door het grote aanbod heeft iedere chirurg intussen een expertise opgebouwd waarop uw behandeling gebaseerd is.

Systematische opvolging in het ziekenhuis door uw chirurg en zijn goed opgeleide medewerkers, alsook de verpleegkundige, specifiek verbonden aan een bepaald chirurg, zorgen voor de continuïteit van uw zorgen, ook als u het ziekenhuis verlaat.

Terug naar je oude niveau

Dikwijls is revalidatie een cruciaal onderdeel in het bekomen van een goed resultaat. We kunnen hiervoor rekenen op een team van ervaren kinesisten die u elke dag bezoeken in het ziekenhuis.

Goede samenwerking met de beste revalidatiecentra en kinesisten in Antwerpen en daarbuiten zorgen we er voor dat u ook na uw verblijf in het ziekenhuis optimaal kan revalideren. Uw arts zal dit samen met u coördineren en superviseren.

Voortdurend innovatief

Reeds jaren wordt door onze dienst geïnvesteerd om bestaande behandelingen naar hun waarde te testen. Gangbare methodes werden verder geöptimaliseerd alsook nieuwe technieken werden ontwikkeld door de chirurgen van het Orthopedisch Centrum van Antwerpen.

Sinds enige tijd bestaat er een uniek fonds (MORE Foundation) waarin mogelijkheden worden gebundeld om dit onderzoek verder te zetten en zo een voortrekkersrol te blijven spelen op nationaal en internationaal vlak.

Wegenwerken Herentalsebaan Deurne

De nieuwe aanleg van de Herentalsebaan gaat op 4 april 2018 van start en zal 9 maanden duren.

Om de hinder te beperken worden de werk- zaamheden in fases uitgevoerd. Klik op onderstaande link voor meer informatie omtrent de werkzaamheden.
HOE KAN JE AZ MONICA VLOT BEREIKEN? 
TENNIS CONFERENCE:
UPPER LIMB INJURIES FROM A TO Z 

Join us during the ATP European Open in Antwerp and learn more about Upper Limb Injuries

Friday October 19, 2018
Start : 01:30 PM End: 05:30 PM
Location : Lotto Arena Antwerp 
SPEAKERS & PROGRAM